Een winactie, onze maandcijfers en eigenlijk gewoon een soepele levering.

 

Februari is zo’n maand waarvan je weet dat wanneer alles gewoon normaal verloopt er ook weinig nieuws te melden is. Maar als broeders vertellen wij elkaar alles, dus ook als het niet wereldschokkend is.

Een maand met gewoon nette bieren, een vijftal dat gevormd werd door een Duitser, een Belg en 3 Nederlanders. Wij waren en zijn met name erg benieuwd naar de reacties op die ene Duitser, een altbier, voor ons was het iets nieuws. Oud en nieuw, zeg maar.

Blij worden we nog altijd van de berichten die we ontvangen van onze broeders, zoals deze van Hooman bijvoorbeeld:

qw3Cj4x

 

Dan hebben we deze maand ook iets nieuws. Doordat we zo geïnspireerd raakten van Ben Tiggelaar tijdens het leiderschapscongres van Compassion zijn we van start gegaan met een winactie; de winnaar van de maand. Iedereen mag iemand voordragen voor deze actie en wij kiezen er elke maand minimaal één winnaar uit. Dus wie is volgens jou de goedzak, doorzetter of gewoon de echte winnaar van de maand? Laat het ons weten via Twitter, Facebook of mail. Zoals we hier kenbaar maakten was de vorige winnaar Ben Tiggelaar. Ook meer informatie over de actie vind je daar, mocht je het hebben gemist.

 

Natuurlijk sluiten we weer af met onze cijferlijst van deze maand. De omzet deze maand bedraagt €620,-. De winst valt deze maand iets lager uit vergeleken met de vorige maand, wegens een verrekening van de schenkactie vorige maand en deze maand hebben we enkele boxen ter promotie weggegeven. Plus het beginnen met de winnaar van de maand heeft deze maand een klein effect. Het Broederschaap staat met de winst van deze maand erbij op:

0
boxen
0
momenten
0
omzet
0
winst