De eerste week van januari. Luidruchtig is er afgeteld naar 365 achtereenvolgende dagen die onder de noemer ‘2018’ vallen. En zoals elk jaar worden de goede voornemens ook weer van stal gehaald. Misschien zijn wij een tikje cynisch, maar wij hebben de indruk dat de meeste standaard voornemens nu niet zo effectief zijn als de slimme HR-radiatorfolie van TONZON. Daarom legt Beerders je vijf voornemens voor die volgens ons meer kans van slagen hebben.

1. Meer rust

Voor iedereen die ons langer dan vandaag volgt is deze eerste suggestie niet echt verrassend. Rust is wat Beerders in alles uitdraagt. In onze huidige maatschappij lijken we steeds drukker te worden. Laat in 2018 de boel soms gewoon eens de boel en neem bijvoorbeeld een biertje uit onze box! Door rust te nemen vind je inspiratie, raak je stress kwijt en kom je op nieuwe gedachten. Neem rust, broeder!  

2. Zeg vaker nee

‘Less is more’ is een veelgehoorde uitspraak. Maar clichés worden natuurlijk niet zomaar clichés; daarvoor moeten ze een zekere kern van waarheid bezitten. En in dit geval is dat absoluut zo. Nee zeggen zorgt voor rust. Doe niet alles, maar richt je ergens op waar je echt waarde kan toevoegen; durf te focussen. Ambieer je een plek in de middenmoot bij duizend races of sta je liever drie keer op het podium? Wees streng. Wees eerlijk. Vooral tegen jezelf. Je zult er geen spijt van krijgen.

3. Creëer meer

Geef je creativiteit ook in het nieuwe jaar de ruimte waar dat mogelijk is. Het maakt de wereld zoveel mooier. Probeer, experimenteer en ga door met datgene wat je zelf het tofst vindt. Dingen realiseren geeft voldoening en levert inspiratie op om op verder te bouwen. Dus bouw, ontwerp, maak, sloop; doe.

4. Vier je momenten

We stormen gemiddeld zo’n 80 jaar door de wereld en in die periode hopen we een klein verschil te maken. Maar kijken we wel vaak genoeg naar datgene wat we achterlaten, naar wat we bereiken? Maak jij alleen goede voornemens of geniet je ook van dat wat achter je ligt? 

5. Deel

Ook dit jaar wordt er één met ups en downs, winst- en verliesmomenten. Wen er maar aan. We dagen je uit: deel al die momenten. Deel dat je Pfeiffer hebt en dat het allemaal niet zo lekker loopt. Deel dat je kneitertrots op die geslaagde presentatie. Deel zowel je topmomenten als je baalmomenten. Zoals ze in clickbait-artikelen zeggen: De Reacties Zullen Je Verbazen.

Geloof het of niet, maar de meeste mensen in je omgeving willen dat je slaagt. Door het delen van je momenten als mens en ondernemer zul je mensen dichtbij je binden. Dat hebben wij de afgelopen jaren wel gemerkt. Wij dagen je daarom uit; volg ons in die route. Het geeft zoveel meer rust, connectie en goede gesprekken.

Wat wordt jouw goede voornemen voor 2018?

For privacy reasons Facebook needs your permission to be loaded.
I Accept