Op het moment van schrijven zit ik in de trein van Utrecht. Bijna alle boxen zijn de deur uit. Nog een enkele vakantieganger of ver contact die hem moet krijgen en maand 1 is over. In het begin hebben we financiële gegevens beloofd. Tijd om beloftes waar te maken.

0
boxen
0
betalende klanten
0
omzet
0
winst

Een prachtig moment om ook aan te kondigen dat tien procent van onze winst naar een ander doel gaat dan wijzelf. De Founding Brothers brachten het onderwerp zo goed als tegelijkertijd op. 10% van onze winst moet naar het goede doel. Waarom? Alle voorspoed heeft een negatieve kanttekening. Waar wij belangrijke momenten nemen voor onszelf zijn er anderen die die momenten nooit gaan meemaken. Die een moment zorgeloos niet kennen en continue in een positie tussen honger, strijd en conflict zitten. Het is onze plicht onze ogen daar niet voor te sluiten.

Aan de ene kant zouden we dit graag stil willen houden. Opscheppen met soortgelijke situaties is nogal pretentieus. Aan de andere kant is het een significant onderdeel van onze identiteit. Een onderdeel van Beerders IS teruggeven. Onze medebroeders horen hiervan te weten.

Over een aantal weken komt er een pagina online waar je ook de tussenstand kan vinden. Hoever zijn we? Hoeveel is er gegeven? Het komt allemaal openbaar. Samen zijn wij het broederschap. Geheimen hierover horen daar niet bij.

De Founding Brothers