Onze tweede levering is gereed. 25 reguliere boxen naar onze broeders en nog eens 3 (tot nu toe) losse verkopen via onze ‘schenk‘ actie. Iets meer dan de helft van de boxen zijn deze keer per koerier verzonden en de rest hebben we wederom persoonlijk rondgebracht.

De box die de langste weg af mocht leggen ging naar onze broeder in Den Haag. En net als Robert zijn wij ook erg benieuwd naar hoeveel broeders wij volgende keer in Den Haag mogen verzenden:

Screenshot_2015-12-15-10-56-32

Hebben die waardevolle flesjes deze tocht doorstaan, jazeker, enigszins verschoven maar heel gebleven. Dat blijft een ding, de eerste keer een dergelijk product per koerier verzenden. De volgende keer vullen we de box nog net even wat meer op maar we zijn blij dat iedereen zijn box in goede orde ontvangen heeft.

Bedankt ook weer voor de vele mooie berichten die we mochten ontvangen, wij vinden het super om te horen wat jullie rustmomenten waren, waarom en wat jullie win of verliesmoment was.

Het mooist win-moment van deze maand wat toch wel het bericht van Arno Zijlstra:

Screenshot_2015-12-15-10-56-03

Wij hopen dit soort berichten van jullie te blijven ontvangen, want hier doen we het allemaal voor, deze momenten gunnen wij jullie en wij horen ze graag. Op naar de januari levering!

 

Cheers,

De Founding Brothers

 

De maandcijfers

0
boxen
0
momenten
0
omzet
0
winst