Zo, dat waren een paar pittige maanden. Wat is er ongelooflijk veel gebeurd! We zijn daarom maar even zo vrij om jullie in één keer bij te praten over de leveringen van september en oktober.

Over de afgelopen maand kunnen we kort zijn: dat was kat in ’t bakkie. Die van september was dan weer een lastige, daar we op het laatste moment nog een biertje moesten vervangen. De reden? Het bier dat we in de planning hadden bleek niet op tijd leverbaar. Het zorgde – zoals je zult begrijpen – voor een flink aantal zweethanden, maar uiteindelijk kwam alles goed. En die selectie van september bleek een goede, zo konden we concluderen uit jullie reacties.

Dat geldt ook voor de bieren in de box van oktober, en eigenlijk alle leveringen tot nog toe. Betekent dit dat we gemakzuchtig worden? Nee. Elke maand willen we kwaliteit blijven leveren. Jullie verdienen immers niets meer dan de crème de la crème uit de bierwereld.

Voor de rest gebeurde er ook veel. Zo maakten we weer mensen blij met een gratis pakket via onze verdien-actie.

For privacy reasons Facebook needs your permission to be loaded.
I Accept

Daarnaast hadden we – al zeggen we het zelf – enkele amusante blogs. Zo schreef onze Jan Willem Wolff weer een paar fijne stukjes, testten we enkele bieren voor onze serie “Beerders Uitgelicht” en maakten we kennis met de brouwbroeders van Vandestreek. De meest controversiële was ongetwijfeld de blog over waarom vrouwen niet welkom zijn in ons broederschap. Mocht u geen tijd hebben om die box te lezen; de crux van het verhaal is natuurlijk dat alle vrouwen ook meer dan welkom zijn in ons broederschap. Dit bewijst onder meer Tessa. Zij plaatste vol trots deze foto op onze Facebook-pagina.

For privacy reasons Facebook needs your permission to be loaded.
I Accept

En dan was er en passant ook nog die vermelding op De Beste Social Media. Prachtig natuurlijk, en uiteraard voelden we ons erg vereerd. Maar wat ons betreft is dit niet meer dan business as usual. Wij houden immers van woordgrappen, getuige ook ons Broederschaap, waar je binnenkort meer over zult lezen. Dus wees zeker niet verrast als je ons nog vaker op die pagina gaat aantreffen. 

We sluiten af met de cijfers voor de liefhebbers.