Eind oktober hebben we gigantisch veel nieuwe broeders mogen verwelkomen. Afgezien van onze eerste levering (november vorig jaar) na de grootste groei voor Beerders tot nog toe. We zijn de zeventig gepasseerd! En daar zijn wij best trots op.

Er gebeurde de afgelopen maand weer een hoop. We gingen over de 800 likes op Facebook, hadden een aantal goed gewaardeerde blogs, en, eerlijk, we horen zo ontzettend veel goede reacties op het concept… Soms is het moeilijk te bevatten. Maar tijd om rustig achterover te hangen is er niet. Om Beerders’ groei bij te houden moet er ook gewoon lekker door worden gewerkt. Zo kreeg de website een update. Daarnaast waren (en zijn) we ook flink druk achter de schermen. Waarmee? Een hele hoop.

Oké, en wanneer horen wij daar meer van? Binnenkort.

Even over de maandelijkse levering dan. Met diverse nieuwe broeders in plaatsen waar wij nog nooit eerder hebben geleverd is het toch altijd even spannend. Zou het allemaal goed komen?

Zo te zien wel.

For privacy reasons Facebook needs your permission to be loaded.
I Accept

Daarnaast vierde Douwe zijn verjaardag met de Dubbelbock van Duits & Lauret, nog van de box van oktober. Daar was hij overigens erg enthousiast over.

For privacy reasons Facebook needs your permission to be loaded.
I Accept

Tim vierde dan weer iets heel anders.

For privacy reasons Facebook needs your permission to be loaded.
I Accept

En dan kregen we ook nog een prachtige foto van Youri. Hij won een box via onze verdien-actie, en gaf die box aan z’n vader. Nu was het moment daar om ‘m te overhandigen en gelijk wat van de inhoud te proeven. Mooie dingen. Het is mooi om te zien wat een box met speciaalbier teweeg kan brengen. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: hier doen we het allemaal voor.

For privacy reasons Facebook needs your permission to be loaded.
I Accept

Toch is niet alles hosanna binnen de crew Beerders. Daarover binnenkort meer in een persoonlijke blog. Het is geen al te plezierig verhaal, maar het leven is soms ook gewoon even niet plezierig. Ook tegenslagen horen nu eenmaal bij het leven. Maar om die tegenslagen te verwerken hebben wij de afgelopen anderhalf jaar zeker een hulpmiddel gevonden: van tijd tot tijd een biertje uit de box.

Wil je in de drukke decembermaand ook ervaren wat het effect van vijf rustmomenten kan zijn? Bestel onze box dan nog snel voor 1 december!