Inmiddels zijn we een poosje onderweg in de wondere wereld van het bier. Vandaag beginnen wij met een nieuwe stap; we gaan zelf brouwen. Waarom? Daar zijn een paar redenen voor:

  1. Het lijkt ons gewoon super tof (hobby).
  2. We houden van bier en dus willen we er zoveel mogelijk van af weten.
  3. Als het een beetje slaagt kan er wel eens iets heel tofs uit voortkomen 😉
  4. We kwamen een homebrew pakket tegen met de naam Brouwbroeders, dus ja, broeders horen elkaar te ondersteunen.

Er zijn vast nog wel meer redenen te verzinnen, maar om een lang verhaal kort te maken: we gaan ervoor. Het pakket van de Brouwbroeders gaat ons als het goed is vijf liter overheerlijk Belgisch blond bier opleveren. De inhoud ziet er in ieder geval goed uit:

20160322_112548-1-1

Brouwbroeders
Echte Brothers in Beer kun je wel zeggen, Beerders en Brouwbroeders, maar wie zijn de Brouwbroeders? Dirk, Martijn en Eelke zijn de mannen achter dit toffe concept. Echte liefhebbers van bier, net als ons. Ze bieden inmiddels drie verschillende starterspakketten voor de thuisbrouwer. Wij gaan aan de slag met Belgisch Blond, maar je kan ook aan de slag met een IPA of Weizen. Dus neem eens een kijkje op hun website: www.brouwbroeders.nl of volg ze op de sociale media.

Wij gaan in ieder geval hiermee aan het werk en natuurlijk houden we jullie op de hoogte van wat het resultaat geworden is.

 

De Founding Brothers