Geen clickbait, Beerders stopt niet. Wel is het tijd kritisch naar onszelf te kijken.

Douwe en Michael, de zogenaamde Founding Brothers, zijn beiden mannen met visie. Graag kijken we ver naar voren. Bedenken we grootse plannen voor de toekomst. Deze worden dan uitgevoerd als de tijd doortikt en groei doorgaat, en de toekomst pardoes het heden blijkt te zijn.

Het nadeel aan dit talent is dat je het heden wel eens vergeet. Als groei dan iets achterblijft bij wat je gehoopt had (daar kunnen we best eerlijk over zijn) sta je ineens stil.

Heeft Beerders dan stil gestaan? Nee. Dat zeker niet. Onze proeverijen gaan prachtig, de gerstpakketten waren een feest om te verzorgen en het bierdiner begin februari was de spreekwoordelijke kers op de taart van de afgelopen 12 maanden.

Maar wat deden we dan met de basis? Te weinig. Een onbekend geheim is dat Beerders één van de goedkoopste, zo niet het goedkoopste bierabonnement van Nederland is.Het is altijd onze intentie geweest om een hoge prijs-kwaliteitverhouding te bieden, En wees niet bang; de vaste lage standaard abonnementsprijs van €20,- per box gaat niet veranderen. Sterker nog, we gaan onze leden in de toekomst alleen maar meer bieden. Goodies, indirecte bierlanceringen hebben jullie al gehad, meetups hebben we altijd beloofd (en geen zorgen: ze gaan er komen). Deze extra’s willen we bieden, omdat het op onze missie terugslaat. Het is onderdeel van wie Beerders wil zijn.

Leden, de samenvatting is simpel. Jullie staan weer op de eerste plaats. Ook is het goed onze missie eens duidelijk naar jullie te communiceren. Niet omdat het nou zo’n leuk arbeidscredo is, maar omdat jullie ons hier best op mogen beoordelen. We doen dit voor jullie; het broederschap.

Mensen helpen met rust-, geniet en overdenkmomenten door middel van een speciaalbierpakket en méér. In die volgorde.

Beerders gaat terug naar de basis. En de basis, dat zijn de leden en vanuit daar willen we verder. Jullie horen snel.

De Founding Brothers