Wij hebben groot nieuws! Althans dat vinden wij zelf. Want wij hebben namelijk ons broederschap uitgebreid met een man die zijn sporen in de bierwereld verdient heeft. Deze broeder gaat ons versterken, inspireren, motiveren en vooral vele mooie verhalen brengen! Jan Willem Wolff, bierfanaat en één van de 25 Zware Jongens die brouwerij Maallust hebben opgericht gaat voor ons bloggen.

Hij brengt ons verhalen over bier, de bierwereld en alles wat je er met een beetje fantasie omheen kunt bedenken. Hij heeft zelf een enorme bierviltjesverzameling, heeft een grote passie voor bier, boeken omtrent bier en vul maar aan. Daarnaast is hij (in 1991) ook nog eens afgestuurd op het onderwerp ‘Integraties op de Europese Biermarkt’. Al met al is Jan Willem iemand die onze visie begrijpt, onze passie deelt, zelf mooie verhalen over bier heeft, daar graag over schrijft en ons daarmee zal verrijken. Dus vandaar dat wij hier enorm blij mee en toch ook wel vereerd dat hij ons wil verrijken met zijn blogs.

Want Beerders is meer dan alleen die box, wij willen jullie verhalen horen en zo willen wij jullie onze verhalen of verhalen uit de wondere wereld van het bier brengen. Wij kijken in ieder geval heel erg uit naar onze samenwerking met Jan Willem en wij kijken uit naar zijn blogs.