Het nieuwe jaar is in aantocht en ook vanuit de founding brothers willen we iedereen een fantastisch nieuwjaar wensen.

Wij willen het nieuwe jaar beginnen met jullie onze broeders te bedanken. 2015 is voor ons het jaar geweest van de start van Beerders, en om maar vrij cliché te doen: Zonder jullie was dat niet gelukt. Super trots zijn we op het feit dat we afgelopen maand 32 boxen hebben mogen bezorgen. 25 reguliere en 7 schenk bestellingen. (En trouwens; deadline januari-box is deze week, mocht je nog twijfelen.)

Het nieuwe jaar staat voor de deur en de jaardoelen worden weer besproken. Onze doelen zijn vrij simpel: rust, ontspanning en bezinning promoten door onze broeders te voorzien van goed en speciaal bier om die momenten daadwerkelijk te nemen. Daarnaast willen we snel doorgroeien naar de 100 broeders. Eigenlijk is onze ambitie veel groter en willen we veel meer dan dat, maar 100 is wel de eerstvolgende grote mijlpaal voor ons. Hoe meer mensen we bereiken, hoe meer mensen hun rustmomenten nemen en stilstaan bij hun winst- of verliesmomenten, hoe meer mensen er kiezen voor een moment van bezinning voor zichzelf. Daarnaast minstens zo belangrijk, zo kunnen we, naast alle leden, ook anderen verder helpen. Hoe meer broeders lid worden van het broederschap, hoe meer wij kunnen teruggeven aan de mensen die onze hulp nodig hebben.

Onze oproep voor 2016 is dus simpel, kies voor jezelf en geniet, neem jouw Beerdersmomenten. Daarnaast draag jij zo ook nog eens bij aan iets veel mooiers, het helpen van onze naasten.

Happy New Beer!

De Founding Brothers