Februari was eigenlijk gewoon een hele fijne maand. We hadden een soepele levering, hebben een winactie in het leven geroepen en ook mochten we een aantal keren in de spotlights verschijnen. Voor wie het hebben gemist, hier kun je het mooie artikel in de Leeuwarder Courant teruglezen (Blendle linkje): 

 

Maar daar hield de aandacht niet mee op, want we werden ook genoemd als ‘echt toffe box die Hellofresh wegvaagt’, kijk maar.

 

Natuurlijk is dat echt even genieten. En we zeggen niet voor niets dat je die winmomenten moet pakken.

 

Mooi en super zijn ook de reacties die we allemaal hebben gekregen. Ons verhaal komt over en dat is misschien nog wel het grootste compliment. Zoals de ondertitel van het artikel in de Leeuwarder Courant ook al mooi zegt; wij verkopen niet zozeer speciaalbier, maar we geven je momenten. Natuurlijk ontdek je door ons concept wel al die verschillende bieren, maar het centrale verhaal dat zijn de momenten en het broederschap.

 

Na deze reflectie is het tijd om weer verder te gaan, want na het winmoment en een ledengroei van een kleine 30% was het wel gewoon zaak om de levering van maart weer in orde te maken. Wat ons betreft is het kwalitatief één van de betere boxen tot nu toe, dus wij zijn heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

 

Bedankt voor de steun. Binnenkort komen we met nog meer voor onze klanten. Hoe? Stay tuned! (Oké, sorry. We konden die cliffhanger echt niet laten liggen. Maar het is de moeite van het wachten zeker waard.).

 

De Founding Brothers