Beerders levert volgende maand 12 maanden lang. Eén jaar lang leveren we onze broeders nu vijf rustmomenten per maand. Stiekem zijn we daar best erg trots op! Daarom willen we deze mijlpaal graag met jullie vieren.

Maar hoe?

We hebben even hebben gedacht om bij iedere box die we volgende maand leveren een clown met ballonnen mee te sturen, maar gezien de recente ontwikkelingen met clowns zijn we maar snel van dat idee afgestapt. Een hele lading confetti behoorde ook tot de opties, maar uiteindelijk zijn we voor het volgende gegaan.

Wij bieden Beerders nu één maand aan voor 15 euro. Goedkoper dan dit ga je Beerders niet nog een keer zien (op onze weggeefacties na, natuurlijk). Voor 15 euro sturen wij een box naar alle nieuwe leden. Ken je dus iemand die geen lid is of ben je zelf nog geen lid van het leukste broederschap van Nederland? Volgende maand is dé maand om het te proberen. Klik hier om je aan te melden.

Zit je nu als trouwe fan van Beerders gefrustreerd te balen dat je komende geen goedkopere box krijgt? Weet dat jij hebt al een jaar hebt mogen genieten! Die voorsprong halen nieuwe leden niet meer in!

En trouwens, wees gerust, ook jij krijgt komende maand vijf euro korting. Zo zijn wij.

Vieren doe je samen. Vieren jullie mee?

Tsjoch en hoera!
Team Beerders