Beerders introduceert een nieuwe actie: “De winnaar van de maand”! Elke maand belonen we iemand omdat hij of zij een echte winnaar is. En wie dat is? Dat mag jij bepalen!

Vorige week raakten wij tijdens het leiderschapscongres van Compassion zo geïnspireerd door het prachtige verhaal van Ben Tiggelaar. Bovendien kregen we ook nog een gesigneerd exemplaar van zijn nieuwste boek bij het verlaten van dit congres. Wij vonden dit zo’n mooi gebaar dat wij hem ook graag willen bedanken.

Dat gaan we dan ook zeker doen. Maar zijn woorden hebben ons ook geïnspireerd tot het bedenken van een nieuwe actie. Deze actie. Vanaf maart benoemen we elke maand iemand tot “Winnaar van de maand”. Diegene krijgt van ons een box Beerders helemaal gratis. Ben, jij bent de winnaar van februari (je box is onderweg). Maar nu is het woord aan jullie. Wie verdient er in maart onze box vol bieren van topkwaliteit? En waarom verdient hij of zij dat? Vanwege zijn tomeloze inzet op het werk? Of vanwege zijn positieve bijdrage aan de maatschappij? Laat het ons weten wie jij vijf overheerlijke Beerders-momenten gunt.