WAAROM BEERDERS?

Het afgelopen jaar heeft Beerders een continue groei doorgemaakt. Al meer dan 70 leden krijgen elke maand vijf speciaalbieren thuisbezorgd. Meer dan 70 leden die samen met ons elke maand die momentjes voor zichzelf nemen. Prachtig. Maar, hoe mooi 70 leden ook zijn; wij zijn er van overtuigd dat er meer mensen baat kunnen hebben bij vijf maandelijkse rustmomenten. Dit merken we in alles. De wereld om ons heen wordt immers steeds drukker. We moeten steeds meer. En dat brengt vanzelfsprekend nadelen met zich mee. Nog nooit was het stressniveau zo hoog. Nog nooit hebben zoveel jongvolwassenen last van burn-outs. Als u beelden, cijfers en statistieken ziet uit landen als Zuid-Korea ziet begrijpt u dat het niet goed is als we op deze voet door blijven gaan.

Beerders is op aarde om mensen soms even voor zichzelf te laten kiezen. Elke week dertig minuten simpelweg genieten van speciaalbier kan een wereld van verschil maken… Maar Beerders is meer dan slechts een thuisbezorgservice. Beerders wil een echte community zijn, een broederschap die zowel online als offline verbonden is door ook meetups te gaan organiseren. Zo is er een maandelijkse actie waarbij we één box weggeven aan iemand die ‘m echt verdient. Ook leveren wij binnenkort ons eerste paar Broederschapen (waarschijnlijk in Zuid-Sudan) aan mensen die niets meer hebben. Tot slot werken wij aan een samenwerking met een zorgverlener die werkt met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Ook op deze manieren willen wij de wereld steeds een stukje mooier maken.

Waarom crowdfunding?
Beerders draait om samen iets opbouwen. Omdat wij onze klanten en ons netwerk echt betrekken bij onze onderneming is crowdfunding voor ons de meest logische keuze.

41%

Van € 25000

FUND US

ONZE WAARDEN

Beerders, het broederschap.

0
Boxen bezorgd
0
Momenten geleverd

WAAROM INVESTEREN IN BEERDERS?

Het komende jaar wordt een jaar waarin Beerders de volgende stap wil zetten om het broederschap te laten groeien. Dit willen wij doen door ons online activiteiten ook te vertalen richting de offline wereld door middel van meetups. Zo willen wij onze leden nog meer Beerders ervaringen bieden, waar onze broeders en zusters elkaar op informele wijze kunnen ontmoeten onder het genot van – u raadt het al – speciaalbier. Ook dit staat voor 2017 op de planning. Denk aan kerstpakketten (hoe mooi is het immers om als werkgever momenten van rust te schenken?), maar ook cadeauverpakkingen.

Daarnaast raakt de voorraad van Beerders stilaan op. Van de dozen en verpakkingsmaterialen die ooit aan het begin van Beerders zijn ingekocht zijn er niet veel meer over. Het is dus zaak om een nieuwe ronde inkopen te doen. Probleem? Dat kost geld. Nu geldt de stelregel: groot inkopen geeft een betere prijs per stuk. Hoe meer geld we dus tot onze beschikking hebben, des te efficiënter we deze inkopen kunnen doen.

Maar ook de lancering van Beerders merchandise staat voor het komende jaar op de planning. Viltjes, openers, stickers, … Van die kleine uitingen die het gevoel van saamhorigheid in het broederschap nog weer even zullen verhogen. Ook hiervoor geldt: groot inkopen geeft een betere prijs per stuk.

Tot slot gaat een deel van het opgehaalde geld zitten in marketing. Denk hierbij aan drukwerk, content marketing en promotiecampagnes.

Kortom: door te investeren in Beerders kunnen wij investeren in de groei van het broederschap, efficiënter inkopen, nieuwe boxen lanceren en meetups organiseren voor al onze leden.

MAAR WAT KRIJG IK ERVOOR TERUG?

Voor niets gaat de zon op. En weer onder, maar dat terzijde. Wij begrijpen zeker dat je graag wat terug ontvangt op je investering. Daarom hebben we leuke pakketten samengesteld voor de investeerders. Die pakketten zie je hieronder.

Hier niets in gevonden of heb je een ander voorstel? Stuur te allen tijde gerust een mailtje naar info@beerders.nl. We gaan graag met jou om tafel.

Oh, maar ik kan nauwelijks iets geven nu, maar zou dit zo graag willen!

No worries! We begrijpen natuurlijk dat het nog wel even duurt voordat geld op je rug gaat groeien. We zijn echter blij met iedere cent, heel simpel samengevat. Iedere cent die geïnvesteerd wordt brengt ons verder naar onze droom; Beerders een landelijke partij in rust en ontdekking maken.

Doneren

Niet te filmen

Tot €50
 • Persoonlijk videobedankje van de Founding Brothers van Beerders.

Box, vriend!

50-250
 • Persoonlijk videobedankje van de Founding Brothers van Beerders.
 • Een maand Beerders

Investeer in jezelf: 3% rente per jaar en…

Marco...

Vanaf €250
 • Jouw Beerders polo komt door de bus!
 • Een maand Beerders

Zo helder als een...

Vanaf €500
 • Een uniek Beerders-glas
 • 3 maanden Beerders

The corporate package: 4% rente per jaar en…

Alle drinkebroeders verzamelen!

Vanaf €1000
 • Een avondje Beerders. De Founding Brothers verzorgen een bierproeverij op locatie voor drie personen. Investeren als groep? Tof, per €100 euro extra kan er ook één extra persoon deelnemen aan de proeverij, maximaal 15 personen.

Corporate development & chill

Vanaf €5000
 • Een avondje Beerders.
 • Coachingssessie van coach Douwe.
 • Webmarketingadvies van webdesigner Michael.

Het snoepreisje

Vanaf €10 000
 • Een tweedaagse bierreis met de Founding Brothers naar meerdere bijzondere bierlocaties.

Looptijd 36 maanden. Bij andere voorstellen, neem gerust contact op.

HELP ONS VERDER

Besloten ons te helpen? Dan zijn we je nu al enorm dankbaar! Klik op de knop hieronder om tot de investering over te gaan. Wij regelen de rest

FUND US
MAIL ONS