De afgelopen weken hebben we harder dan ooit gewerkt om Beerders vanaf de grond op te bouwen. Het waren hele intense weken, waarin we het vele malen half drie ’s nachts hebben zien worden. Het voelde soms zelfs heel tegenstrijdig aan. Wij die ons helemaal het schompes werken om jullie zo snel mogelijk te kunnen laten genieten. Er volgden vele momenten van bloed, zweet en tranen. Maar ook van onbedaarlijk hard lachen en een paar fantastische Beerders-momentjes (ja, in de afgelopen periode zijn wij er al achter gekomen dat ons product werkt). Het was ruim een maand van met heel veel liefde aan iets heel moois werken. Maar nu is het eindelijk zover.

Beerders.nl is live.

Eerlijk toegegeven; nog niet alle pagina’s kennen hun definitieve design. Maar toch. Beerders is nu op het punt gekomen dat ze operationeel is. En daar zijn we best hartstikke trots op. We nodigen jullie van harte uit om er een kijkje op te nemen.

We hopen dat we je snel in ons broederschap mogen verwelkomen. Daarnaast horen we graag wat je van de website vindt. Zou er volgens jou nog iets aan ons verbeterd kunnen worden? We horen het graag.

Op onze homepage staat een timer. Die timer kondigt het moment aan dat de eerste maandpakketten de deur uit gaan. Als je je voor die tijd inschrijft doe je mee in de allereerste ronde. Dan ontvang je één van de allereerste maandpakketten Beerders. We zouden ons natuurlijk heel erg vereerd voelen als je je daarvoor inschrijft.

Het grote genieten kan beginnen. Beerders is nu echt begonnen. Wij krijgen er kippenvel van.

Met vriendelijke groet,

Douwe & Michael
Beerders’ Founding Brothers