Tot nu toe hebben we bij Beerders drie soorten maanden gehad.

  • De zomerblonde: natuurlijk wordt er wel gewerkt, maar eigenlijk is er vrij weinig aan de hand. Alles gaat rustig, de levering gaat vloeiend, de bieren smaken goed en we kunnen lekker door.
  • De herfstbok: het stormt rond Beerders. Drukkere maanden.De maanden vliegen om terwijl wij lekker aan de klus blijven.
  • De zware tripel: over chaos gesproken. Overal stormt het rondom Beerders. Toffe kansen, mooie contacten, goede reacties en continue wat. Één. Grote. Chaos. Het zijn van die maanden waarin we zo nu en dan ook echt onze rustmomenten moeten nemen. Echt pittig, maar ook heel mooi.Deze maand valt onder de categorie De Zware Tripel. Wat een heerlijke maand was dit. Overal waar we kwamen, alles wat we deden, overal gebeurde er wat. Toffe gesprekken met mensen die veel voor Beerders kunnen betekenen. Fantastische reacties op Facebook en Twitter.Beerders wil te allen tijde zo transparant mogelijk zijn. Sommige dingen zijn echter zo groot dat dit af en toe (nog) niet kan. Wees echter niet bang; binnen drie maanden kunnen we veel meer info geven!

    Kunnen we dan helemaal niets van de chaos melden? Ach, laten we enkele scoops brengen.
  1. Deze maand zijn wij benaderd door twee betaaldvoetbalclubs. Ondanks dat we hier niet op in zijn gegaan is het toch bijzonder dat de naam Beerders nu al in dat soort kamers valt. Leuke momenten!
  1. De volgende maand zit er weer een extraatje in de Beerders-box. Wat ons betreft zijn ze erg tof. Hype!
  2. Met Beerders hebben we een fantastische dag op de Week van de Ondernemer gehad; veel toffe contacten opgedaan en gigantisch veel inspiratie opgedaan. Ook hier gaan jullie uiteindelijk veel van ervaren.
  3. We zijn achter de schermen al druk bezig met de feestdagen. Hiervoor geldt eveneens: binnenkort meer!

Tot volgende maand!

Oh ja. Nog bijna vergeten. We geven maandelijks een Beerders-pakket weg aan iemand die het echt verdient. Jij nomineert iemand, aan het einde van de maand loten we en die krijgt gratis een Beerders-pakket naar zijn/haar huis verzonden. Wie verdient volgens jou echt een pakket, en waarom?

Tsjoch!

0
boxen
0
momenten
0
omzet
0
winst