Iets later dan gepland maar hier is hij alsnog aflevering #7, de mei-levering.

Mei was een levering die voor ons veelal in het teken stond van randzaken, want de levering ging gewoon soepel. Een box met mooie bieren voor de opmaat naar de zomer.
De bierlijst? Het was een mooie, breed opgezette box.

  • Anderson Valley – Hop Ottin IPA
  • De Koninck – Wild Jo
  • Saison Dupont
  • Weihenstephaner Vitus
  • Gouverneur Blond

Randzaken, zoals een verzoek tot overname van een andere partij. Nu hebben wij vanaf het begin gezegd dat we eerst organisch willen groeien, maar als zo’n verzoek komt moet je toch er serieus over nadenken. De concepten pasten wel in elkaar, er is contact geweest maar we konden geen overeenstemming vinden. Belangrijkste is dat voor ons de focus op Beerders, ons broederschap en de groei van ons verhaal moet liggen. Wat dat betreft komen we binnenkort met veel mooier, misschien wel groter (voor ons in ieder geval wel) nieuws.

Dan kregen we ook nog een opmerkelijk bericht van een trouwe broeder uit Enschede. Er misten twee bieren uit zijn box. Bij deze een oproep aan de koerierdienst van PostNL of wie dan ook er meer van af weet. Niet zo netjes, maar wij snappen dat het bier een aantrekkingskracht heeft. Mocht de koerier zich willen melden, wij sturen je graag een complete box voor jezelf.

 

Genieten van de bieren werd er deze maand zeker weer gedaan.

 

Dit soort berichten zijn bij ons altijd welkom. We horen supergraag hoe jij jouw Beerders-moment beleefd.

We sluiten de maand af met de maandcijfers. Tsjoch!

0
boxen
0
momenten
0
omzet
0
winst