De box van april betekende onze zesde box in totaal. We zijn een half jaar bezig. Een mijlpaal, volgens ons. En hoewel we ook, onder het genot van een biertje, stil stonden bij dit heuglijke feit zijn we vooral druk geweest met de ontwikkeling van Beerders. April was een maand met hele toffe events waar we bij konden zijn en ook één die we helaas moesten laten lopen. Lees het in deze blog.

Zo waren we bij de lancering van het nieuwe bier van Brouwer Sytze Hoogstins; Kâld Kletske Galjes. Wij waren aangenaam verrast/ Een nieuw mooi en bijzonder bier. Direct hebben we het bier besteld om jullie ook van dit knappe staaltje bierbrouwen te kunnen laten genieten.. Helaas gaat dat nog niet in de mei-box worden vanwege productieproblemen. Maar wees niet bang, we hebben een geschikte vervanger gevonden.

bxp

Ook waren we aanwezig bij de Bier Xperience in Steenwijk, toch een beetje onze tweede thuisbasis, en ook dit was erg tof. Hele mooie bieren mogen proeven. We moesten helaas het Bierfestival in Groningen missen door de blessure van Douwe, hij mag namelijk niet autorijden nog met zijn gescheurde meniscus en loopt nog op krukken, dus dat was wel even een domper. Maar we hebben ons plechtig voorgenomen om er volgend jaar te gaan staan met een stand, hopelijk maakt dat het helemaal goed.

De levering zelf? Die verliep zonder problemen. Gelukkig geen boxen die hun bestemming niet bereikt hebben. Het weer wilde in april niet helemaal meedoen wat lente betreft, maar we hopen dat jullie desondanks genoten hebben van de bieren. Eén broeder was zelfs zo enthousiast over het Seef Bier dat hij dreigde zijn lidmaatschap op te zeggen omdat hij zo verzot was op het goudblonde bier. Gelukkig was hij ook enthousiast over de anderen bieren en bleef hij lid van het broederschap. Verder ontvangen we natuurlijk nog steeds graag dit soort berichten van jullie, daar doen we het voor:

beerdersmomenthd

Zonder grappen, wij horen graag jullie ervaringen over de verschillende bieren, want ook daar doen we het voor; de diversiteit van de bierwereld bij jullie thuisbrengen. Of het nu gaat om een blond bier, een IPA, een donkere porter of juist zo’n bijzondere sour ale. Er zijn zo veel verschillende smaken en juist daarom houden wij van speciaalbier. En daarom gebruiken wij speciaalbier om te genieten en tot rust te komen. Juist omdat het zulke bijzondere producten zijn , kun je er heerlijk voor gaan zitten en echt de smaak tot je laten komen en ook het bier zelf en het vakmanschap erachter echt gaan waarderen.

Onderaan deze blog staan natuurlijk weer onze maandcijfers voor diegene die het interesseren. We groeien gestaag door, mooi organisch, zoals we dat voor ogen hadden. Op deze manier willen we eerst doorgroeien. Hiervoor zijn we ook heel dankbaar voor de hulp van de broeders die als onze ambassadeurs optreden.

Tenslotte nog een kleine teaser, we komen binnenkort met enkele acties en een nieuwtje voor onze broeders. Stay tuned, dan gaan wij aan de slag om de box voor mei weer in orde te maken. En als we naar de bieren kijken die in de box terecht komen gaat dat weer één groot feest worden.

Tsjoch!

De Founding Brothers

 

0
boxen
0
momenten
0
omzet
0
winst