Gladheid, distributieproblemen en drukte. Niet de makkelijkste maand ooit. Toch is het gelukkig weer gelukt een mooie box bij ieder lid terecht te krijgen.

Het was een bijzondere maand. De eerste keer een nieuwsbrief naar de leden met de mededeling dat alles een stukje later zou komen. Vertraging gooide aardig wat roet in de ogen, maar gelukkig wisten we alsnog een goede box af te leveren.

Ook leuk: Het eerste kritiek op ons bier ooit! Met Beerders beloven we zeker niet dat je ieder bier even lekker gaat vinden. We houden van smaak en waar de ene iets de hemel kan vinden, wenst de andere het soms een hele andere plaats toe. De Petrus Aged Pale was deze levering zo eentje die wij een ‘risicogevalletje’ noemen. Een echte sour ale met een rijke smaak en een zure afdronk. Zeker geen bier wat je dagelijks drinkt en zeker geen bier dat iedereen heerlijk vindt. De hashtag #zuremeuk kwam door de timeline. Ondanks dat we hopen dat iedereen geniet van de momenten houden we wel van het risico dat erbij gepaard gaat. Hopelijk vind deze broeder in de andere bieren een stuk meer genot!

Zoals jullie van ons gewend zijn, ook de cijfers. Een mooie €580 aan omzet. We gaan de goede kant op. Note: Hier zitten nog enkele onverwerkte Schenk!-bestellingen tussen. Maar het mooiste van de cijfers? 10% van de winst gaat ook dit weer naar het Broederschaap (link). We zitten nu op 17%. Een prachtig begin.

De maandcijfers

0
boxen
0
momenten
0
omzet
0
winst